CloseContact + VANEIGENS = Cloud Partners

Simpele oplossingen voor complexe Salesforce cross-cloud projecten

CloseContact en VANEIGENS hebben de krachten gebundeld als Cloud Partners. Wij zijn je ‘one-stop-shop’ voor Salesforce Sales/Service Cloud met Marketing Cloud en/of Pardot. Cloud Partners heeft alles in huis om je Salesforce cross-cloud project succesvol te implementeren.

Wie zijn wij?

Zowel CloseContact als VANEIGENS hebben ruime ervaring met het uitvoeren van complexe projecten voor grote internationale organisaties.

CloseContact is een gerenommeerd dialoogmarketingbureau op het gebied van CRM en Marketing in combinatie met technologie. Wij zijn sinds 2015 Salesforce Partner op het gebied van de Marketing Cloud, met de status Salesforce Specialist Navigator. Lees hier meer over het Salesforce Partner Navigator Program.

Wij werken onder andere voor KLM, Heineken, Blokker, Sonova, Naturalis, Webfleet Solutions, Baars en Bloemhoff, Wolters Kluwer, Sazas en Luminus. Bekijk een selectie van onze cases hier.

VANEIGENS is Salesforce Sales en Service Cloud gecertificeerd consulting- en implementatiepartner sinds 2017. Een pure player die garant staat voor het probleemloos uitvoeren van je digitale strategie op het Salesforce Customer Success Platform.

VANEIGENS werkt onder andere voor Picnic, Rituals, Omoda,  Hans Anders en Mitsubishi.

1 contract – 1 aanspreekpunt

Cloud Partners kan meer dan 40 ervaren experts inzetten op het gebied van Salesforce Marketing Cloud, Pardot, Sales Cloud, Heroku, Service Cloud en Community Cloud.

Voor elke opdracht vormen wij een gespecialiseerd team, waarbij we uitgaan van het principe 1 contract – 1 aanspreekpunt. Zo houden we de communicatie eenvoudig en blijven we flexibel, en kom je nooit voor verrassingen te staan met betrekking tot budget en deadline.

Hoe werken wij als Cloud partners?

Cloud Partners teams worden zorgvuldig samengesteld per project. Ze werken zelfstandig, met een no-nonsense instelling en op basis van een beperkte hiërarchie. Onze focus ligt op het eindresultaat. Indien nodig ontwikkelen wij nieuwe producten en diensten voor je. Uiteraard houden wij ons aan strikte regels en zorgvuldige procedures op het gebied van databeveiliging en het omgaan met vertrouwelijke gegevens.

Na de implementatiefase kun je kiezen hoeveel van het werk je zelf doet en hoeveel door ons wordt uitgevoerd. Wij bieden je daarvoor praktische training en doorlopende ondersteuning.

Haal meer uit je Salesforce clouds met Cloud Partners

Beschik je al over onderdelen van het Salesforce ecosysteem, maar weet je niet of je er wel alles uithaalt wat er in zit? Of ben je op zoek naar een partner om een nieuw cross-cloud project optimaal in te richten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

 
VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY