CloseContact werkt samen met Yourzine

Yourzine Closecontact

Strategisch partnership voor completere service

Beide bureaus zijn gespecialiseerd in digital customer journey marketing. Met deze samenwerking kunnen Yourzine en CloseContact opdrachtgevers nog completer begeleiden in het implementeren van Salesforce Marketing Cloud en het optimaliseren van respons en loyaliteit, met als doel het creëren van een aantoonbaar hogere klantwaarde.

Salesforce Marketing Cloud

De focus van het partnership tussen Yourzine en CloseContact is Salesforce Marketing Cloud en daarnaast de integratie van deze Salesforce module met andere modules van Salesforce. Beide bureaus werken al voor verschillende opdrachtgevers met Salesforce Marketing Cloud. Met de strategische en data driven benadering van Yourzine en de verregaande technologische kennis van CloseContact, wordt dit platform optimaal benut.

Krachten bundelen

“Samen zijn we een ijzersterke combinatie op het domein van Salesforce als oplossing voor onze opdrachtgevers, met name kijkend naar de compleetheid van diensten en services die we gezamenlijk kunnen bieden”, aldus Michiel van Riemsdijk, CCO van Adeptiv, moedermaatschappij van Yourzine.

“Wij zijn in Nederland en daarbuiten het meest gespecialiseerde bureau op het gebied van Salesforce Marketing Cloud en hebben van Salesforce daarvoor de hoogste beoordeling gekregen. Om onze groeiambities in een versneld tempo te realiseren, vormen we met deze partnership een completere dienstverlening op het gebied van dialoogmarketing. Hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers nog professioneler bedienen”, zegt Andrew Bowler, CCO van CloseContact.

Leonie Rombout, Sales Director van Yourzine, vult aan: “Waar Yourzine opdrachtgevers begeleidt op datagedreven klantcontactstrategieën, data-analyse en de creatie en executie van campagnes over alle (digitale) kanalen, herkent CloseContact deze benadering met een duidelijk sterke focus op tech als het gaat om Salesforce. Door samen te werken, kunnen we onze opdrachtgevers een brede en vooral geïntegreerde oplossing bieden. We hebben de eerste gezamenlijke projecten inmiddels achter de rug en die smaken naar meer.”

Gespecialiseerd in B2C

Yourzine is gespecialiseerd in dialoogmarketing met een focus op de business-to-consumer markt. Met name in de retail is het bureau een toonaangevende speler. Zo heeft Yourzine A-merken in haar portfolio als Albert Heijn, Rituals, KIA en Leen Bakker.

 
VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY