CLOUD PARTNERS

Wie zijn Cloud Partners?

CloseContact en VANEIGENS opereren gezamenlijk als Cloud Partners voor Salesforce cross-cloud projecten. Cloud Partners is je ‘one-stop-shop’ voor het inrichten van Salesforce Sales/Service Cloud met Marketing Cloud Engagement en/of Account Engagement (voorheen Pardot). Zowel CloseContact als VANEIGENS hebben ruime ervaring met het uitvoeren van complexe projecten voor grote internationale organisaties. Wij bieden simpele oplossingen voor complexe problemen.

1 CONTRACT – 1 AANSPREEKPUNT

Cloud Partners kan meer dan 40 ervaren experts op het gebied van Salesforce Marketing Cloud, Sales Cloud, Heroku, Service Cloud en Community Cloud direct inzetten. Voor elke opdracht vormen wij een gespecialiseerd team, waarbij we uitgaan van het principe 1 contract – 1 aanspreekpunt. Zo houden we de communicatie eenvoudig en blijven we flexibel, en kom je nooit voor verrassingen te staan met betrekking tot budget en deadline.

Cloud Partners teams worden zorgvuldig samengesteld per project. Ze werken zelfstandig, met een no-nonsense instelling en op basis van een beperkte hiërarchie. Onze focus ligt op het eindresultaat. Indien nodig ontwikkelen wij nieuwe producten en diensten voor je. Uiteraard houden wij ons aan strikte regels en zorgvuldige procedures op het gebied van databeveiliging en het omgaan met vertrouwelijke gegevens.
Na de implementatiefase kun je kiezen hoeveel van het werk je zelf doet en hoeveel door ons wordt uitgevoerd. Wij bieden je daarvoor praktische training en doorlopende ondersteuning.

MET CLOUD PARTNERS HAAL JE MEER UIT SALESFORCE

Beschik je al over onderdelen van het Salesforce ecosysteem, maar weet je niet of je er wel alles uithaalt wat er in zit? Of ben je op zoek naar een partner om een nieuw cross-cloud project optimaal in te richten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

WIE ZIJN WIJ?

CloseContact werd opgericht in 2007 en is sinds 2015 Salesforce Partner voor Marketing Cloud. Inmiddels zijn wij ook ruim gecertificeerd en geaccrediteerd op het gebied van Salesforce CDP, Datorama en Marketing Cloud Personalization. Wij werken voor  internationale klanten als KLM, Heineken, Blokker, Sonova, Keesing, Wolters Kluwer, Webfleet Solutions, Baars & Bloemhoff en Luminus. Bekijk een overzicht van al onze klanten en een selectie van onze cases hier.

VANEIGENS is Salesforce Sales en Service Cloud gecertificeerd consulting- en implementatiepartner sinds 2017. Een pure player die garant staat voor het probleemloos uitvoeren van je digitale strategie op het Salesforce Customer Success Platform. VANEIGENS werkt onder andere voor Picnic, Rituals, Omoda, Tony’s Chocolonely, Hans Anders en Mitsubishi.

MEER INFORMATIE OF GRATIS DEMO

Op zoek naar een oplossing voor je cross-cloud probleem? Vul het contactformulier in en stel alvast je vragen. Onze experts geven je graag antwoord of regelen een op maat gemaakte demo.