Salesforce World Tour 2019

Salesforce World Tour 2019

Trailblazers in de vierde industriële revolutie

Op donderdag 7 maart deed de Salesforce World Tour 2019 de RAI in Amsterdam aan. Ook CloseContact was weer aanwezig met een eigen stand op de Customer Success Expo. Dit jaarlijkse evenement brengt Salesforce, Salesforce partners, klanten en potentiële klanten bij elkaar met informatie, inspirerende sessies en  interessante keynote speeches. Tijdens de uitverkochte editie van 2019 stonden de Trailblazers extra in de schijnwerpers.

 

Wie of wat zijn Trailblazers?

Volgens de Salesforce filosofie kan iedereen een Trailblazer zijn: developers, admins, sales medewerkers, marketeers, zelfs CEO’s of hele organisaties. Trailblazers zijn de vernieuwers, de voorlopers en de leiders in de vierde industriële revolutie, waarin iedereen in de digitale wereld met elkaar verbonden is en toch het persoonlijke, de menselijke maat, gekoesterd wordt.

 

Hoe word ik een Trailblazer?

Salesforce heeft een eigen omgeving waar je op speelse wijze alles over het platform kunt leren. Of je nu een technische functie ambieert als developer of admin, of je marketing en sales naar een hoger plan wilt tillen middels marketing automation en geavanceerde lead generation, begin gewoon eens met wat modules of trails op het Salesforce Trailhead platform. Maak gratis een account aan en volg je eigen pad naar badges, rangen uiteindelijk een Salesforce Certification. Je kunt meteen aan de slag met de leukste manier om Salesforce te leren.

My Trailhead

Nieuw dit jaar is MyTrailhead, hiermee kunnen bedrijven en organisaties die met het Salesforce platform werken een geheel aan hun eigen huisstijl, dienst of product aangepaste Trailhead omgeving creëren, bijvoorbeeld om nieuwe medewerkers in te werken of interne opleidingstrajecten op te zetten.

 

We zijn allemaal Trailblazers

Tijdens de Salesforce World Tour konden bezoekers ter plekke Trailhead badges verdienen. Elke verdiende badge was in te ruilen voor een Salesforce knuffel. Diverse CloseContact medewerkers gingen blij naar huis met een Cloudy de Geit!

Was je erbij en hebben we je gemist, of kon je er dit jaar niet bij zijn: houd de agenda in de gaten, volgend jaar is er weer een een Salesforce World Tour en een nieuwe kans om elkaar te ontmoeten.

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY