Nieuwe partner: CloseContact en IQVIA

CloseContact is partner van IQVIA Technologies, The Human Data Science Company™.

IQVIA is wereldleider op het gebied van data, technologie, geavanceerde analytics en expertise in de gezondheidszorg. Hun oplossingen zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties in de life sciences branche moderner, effectiever en effici├źnter kunnen werken.

IQVIA en Salesforce

IQVIA en Salesforce zijn al partners sinds 2004. In het kader hiervan onderhoudt IQVIA certificering en conformiteit voor een aantal Salesforce technologie├źn, waaronder Marketing Cloud, Health Cloud, Service Cloud en Mulesoft.

IQVIA OCE Marketing

IQVIA’s Orchestrated Customer Engagement (OCE) verbindt sales, marketing, medische en andere afdelingen in organisaties en bedrijven in de gezondheidszorg en life sciences branche. Dit platform maakt het mogelijk om interacties met klanten te harmoniseren, vertrouwen op te bouwen en prestaties te optimaliseren. Naadloze integratie die niet is te realiseren met alleen CRM en MCM tools.

CloseContact is gecertificeerd partner voor OCE Marketing. Wij beschikken over alle noodzakelijke kennis en middelen om huidige en toekomstige klanten in de gezondheidsbranche te helpen met de implementatie en gebruik van dit platform. Wij zijn de enige gecertificeerde agency partner van IQVIA in Nederland.

Wij werken momenteel met Chiesi Pharmaceuticals aan het OCE Marketing platform en we kijken ernaar uit hetzelfde te doen voor andere klanten in deze branche. Wil je meer informatie over IQVIA en OCE Marketing? Neem contact met ons op!

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY