SALESFORCE Marketing cloud

wat is salesforce marketing cloud?

Salesforce Marketing Cloud is een krachtig digitaal marketingplatform, waarmee je het beste uit iedere klantinteractie haalt. Zo creëer je een buitengewone merkbeleving met gepersonaliseerde, relevante en samenhangende klantcontacten via al je kanalen. Met Salesforce Einstein beschik je bovendien over ingebouwde Artificial Intelligence. Je krijgt aanbevelingen voor content en personalisatie en het voorspelt wie je e-mail zal openen en lezen. Einstein helpt de optimale verzendtijd te bepalen, segmenteert en vindt nieuwe doelgroepen voor je campagnes. Met Salesforce Marketing Cloud kun je de juiste boodschap op het juiste tijdstip aan de juiste doelgroep op hun favoriete kanaal bezorgen.

In onze cases lees je meer over hoe wij Salesforce Marketing Cloud laten werken voor klanten als KLM, Blokker, Renewi, Naturalis, VSO en Luminus.

 

Datorama

Marketing Cloud Intelligence

Analytics tool door en voor marketers. Powered by Datorama. Een zelfstandig platform waar je al je marketingdata verzamelt via een indrukwekkend aantal ingebouwde connectors. Als je werkt met een uitgebreide MarTech stack, dan harmoniseert Marketing Cloud Intelligence al je data in een custom datamodel. Je kunt hiermee dashboards en rapporten maken, aangepast aan je huisstijl met eigen logo’s en kleuren, en makkelijk delen met alle belanghebbenden. 

marketing cloud personalization

Voorheen Interaction Studio. Salesforce’s toonaangevende real-time personalisatie oplossing en interactie-management. Verbind online ervaringen met offline. Vind je klanten waar ze op dat moment zijn en benader ze consistent, op het juiste moment en met relevante informatie en communicatie via web, app, e-mail en offline. A/B test algoritmes zodat je op elk punt in een cross-channel journey de beste klantervaring kunt bieden.

marketing cloud advertising

Voorheen Advertising Studio. Marketing Cloud Advertising combineert data uit je CRM, e-mail en mobiele contacten om audiences te identificeren. Hiermee kun je makkelijk segmenteren en lookalike audiences vinden voor je campagnes op verschillende kanalen. Gebruik Facebook, Instagram, Google Ads, LinkedIn, Twitter, Pinterest of Audience Studio om klanten te bereiken. Vind prospects met lookalikes, en re-activeer inactieve connecties in de customer journey met digital advertising.

GRATIS DEMO OP MAAT

Benieuwd naar het krachtigste platform voor datagedreven marketing? Vul het contactformulier in en stel je vragen over marketing automation. Onze experts geven je graag een op maat gemaakte demo.

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY