SALESFORCE Marketing cloud

SALESFORCE MARKETING CLOUD

Salesforce Marketing Cloud is een krachtig digitaal marketingplatform, waarmee je het beste uit iedere klantinteractie haalt. Zo creëer je een buitengewone merkbeleving met gepersonaliseerde, relevante en samenhangende klantcontacten via al je kanalen. Met Salesforce Einstein beschik je bovendien over ingebouwde Artificial Intelligence. Je krijgt aanbevelingen voor content en personalisatie en het voorspelt wie je e-mail zal openen en lezen. Einstein helpt de optimale verzendtijd te bepalen, segmenteert en vindt nieuwe doelgroepen voor je campagnes. Einstein Vision herkent je logo in afbeeldingen op Social Media, zelfs als je merk niet genoemd wordt in de tekst. Met Salesforce Marketing Cloud kun je de juiste boodschap op het juiste tijdstip aan de juiste doelgroep op hun favoriete kanaal bezorgen.

Lees meer in onze cases over hoe wij Salesforce Marketing Cloud laten werken voor klanten als KLM, Blokker en Luminus.

 

Met de Marketing Cloud beschik je over een scala aan krachtige tools:

EMAIL STUDIO

Maak eenvoudig e-mails met dynamische en altijd relevante content, segmenteer je doelgroepen, automatiseer de verzending en bepaal het optimale verzendmoment met AI. Dit alles kun je doen in de gebruiksvriendelijke drag-and-drop interface. Analyseer hoe je e-mail presteert. Met de inzichten uit het tracking dashboard maak je elke volgende e-mail nóg interessanter voor je doelgroep.

JOURNEY BUILDER

Journey Builder brengt het complete traject dat je klant doorloopt in kaart. Je plant elk contactmoment, of het nu via e-mail, mobiel, verkoopkanalen of social media verloopt. Je kunt de customer journey continu aanpassen en optimaliseren op basis van het gedrag van individuele klanten. De ingebouwde AI helpt je bepalen wat de beste vervolgstappen zijn.

salesforce cdp

Verzamel data uit alle kanalen op èèn plaats. Creëer een uniform ID dat je kunt gebruiken bij alle interacties met deze persoon. Door identiteit, engagement, loyalty, marketing journeys en privacy-instellingen te combineren in èèn klantprofiel, beschik je altijd over relevante en actuele informatie over je doelgroep, overal in je organisatie.

INTerACTION STUDIO

Online heb je contact met klanten via e-mail, je website, social media of apps, offline via bijvoorbeeld een callcenter of in de winkel. Met Interaction Studio verbind je al die kanalen en kun je de klant overal volgen en beter leren kennen. De ingebouwde AI helpt je om overal relevant en consistent te zijn in je communicatie.

Datorama

datorama

Met Datorama verzamel je al je marketing data in èèn platform. Data uit verschillende bronnen wordt gestandaardiseerd in een aangepast datamodel. Zo beschik je over al je tools, rapporten en platforms op een plek. Je kunt dit model gebruiken voor analyses, rapportage en branded dashboards.

PARDOT

Pardot is een complete set marketing tools voor het B2B segment. Met deze tools vul je de sales funnel, score je leads en prospects en versnel je het traject naar conversie. Met Pardot maak je landingspagina’s en formulieren en zet je aansprekende e-mailcampagnes op. Analyseer elke stap en bereken het ROI van je marketing. Lees hier meer.

ADVERTISING STUDIO

In Advertising Studio gebruik je de gecombineerde data uit je CRM, e-mail en mobiele contacten om doelgroepen te identificeren. Hiermee creëer je segmenten en look-alike audiences voor gerichte advertenties op Facebook en Twitter en via Google AdWords.

MOBILE STUDIO

Met Mobile Studio maak en verstuur je sms-berichten en in-app pushmeldingen. Je berichten zijn altijd relevant, want je personaliseert ze op basis van de voorkeuren en het gedrag van je klant. Je kunt bijvoorbeeld tips en aanbiedingen sturen gebaseerd op de locatie waar ze zich bevinden.

SOCIAL STUDIO

Met Social Studio vind je doelgroepen en klanten op social media en ontdek je wat ze echt belangrijk vinden. Houd in de gaten wat er over jouw merk of dat van je concurrent wordt gezegd. Publiceer consistente boodschappen op al je kanalen. Ga het gesprek met je klanten aan, reageer adequaat op hun posts en til zo je klantenservice naar een hoger niveau.

GRATIS DEMO OP MAAT

Benieuwd naar het krachtigste platform voor datagedreven marketing? Vul het contactformulier in en stel je vragen over marketing automation. Onze experts geven je graag een op maat gemaakte demo.