PARTNERS

Salesforce Marketing Cloud is een krachtig platform voor digitale marketing. Het geeft je alle tools voor datagedreven, persoonlijke en relevante multichannel communicatie met je B2C klanten. Met Marketing Cloud Account Engagement, speciaal ontwikkeld voor B2B marketing automation, kun je meer en betere leads genereren, je salesfunnel versnellen en je marketing ROI berekenen.
IQVIA Technologies is wereldleider op het gebied van data, technologie, geavanceerde analytics en expertise in de gezondheidszorg. CloseContact is gecertificeerd partner voor OCE Marketing, een geïntegreerd platform specifiek ontworpen voor organisaties en bedrijven in de life sciences sector. Als partner kunnen wij onze klanten in de gezondheidsbranche helpen met de implementatie van het platform en ondersteuning.
Cloud Partners (powered by CloseContact+VANEIGENS) is je ‘one-stop-shop’ voor het inrichten van Salesforce Sales/Service Cloud met Marketing Cloud en/of Pardot. Cloud Partners kan snel flexibele teams van ervaren experts samenstellen voor de optimale inrichting van je nieuwe Salesforce cross-cloud project. Wij helpen je ook om je bestaande Salesforce eco-systeem te perfectioneren en uit te breiden.
 
VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY