PARTNERS

Salesforce Marketing Cloud is een krachtig platform voor digitale marketing. Met datagedreven, persoonlijke en relevante communicatie via al je kanalen kun je je klanten de ultime merkbeleving laten ervaren. Pardot is Salesforce's B2B marketing automation platform. Met een arsenaal aan krachtige tools kun je je marketing automatiseren, meer en betere leads genereren en de ROI van al je activiteiten meten.
IQVIA Technologies is wereldleider op het gebied van data, technologie, geavanceerde analytics en expertise in de gezondheidszorg. CloseContact is gecertificeerd partner voor OCE Marketing, een geïntegreerd platform specifiek ontworpen voor organisaties en bedrijven in de life sciences sector. Als partner kunnen wij onze klanten in de gezondheidsbranche helpen met de implementatie van het platform en ondersteuning.
Cloud Partners (powered by CloseContact+VANEIGENS) is je ‘one-stop-shop’ voor het inrichten van Salesforce Sales/Service Cloud met Marketing Cloud en/of Pardot. Cloud Partners kan snel flexibele teams van ervaren experts samenstellen voor de optimale inrichting van je nieuwe Salesforce cross-cloud project. Wij helpen je ook om je bestaande Salesforce eco-systeem te perfectioneren en uit te breiden.
 
VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY