PARTNERS

Salesforce Marketing Cloud is een krachtig platform voor digitale marketing met ingebouwde AI. Het geeft je alle instrumenten voor datagedreven, persoonlijke en relevante multichannel communicatie met je B2C klanten. Met Marketing Cloud Account Engagement (voorheen Pardot), speciaal ontwikkeld voor B2B marketing automation, kun je meer en betere leads genereren, je salesfunnel versnellen en je marketing ROI berekenen.
IQVIA Technologies is wereldleider op het gebied van data, technologie, geavanceerde analytics en expertise in de gezondheidszorg. CloseContact is gecertificeerd partner voor OCE Marketing, een geïntegreerd platform specifiek ontworpen voor organisaties en bedrijven in de life sciences sector. Als partner kunnen wij onze klanten in de gezondheidsbranche helpen met de implementatie van het platform en ondersteuning.
OrderCentral-logo
De perfecte B2B e-commerce oplossing voor makers, groothandel, zakelijke dienstverleners, partner organisaties en dealerships dat CRM, e-commerce en marketing combineert op èèn platform. Gebouwd op Salesforce technologie. Je kunt meerdere webshops en klantenportals managen en eenvoudig je online catalogus beheren. Het geeft marketing-, sales- en serviceteams real-time inzicht in interacties, voorkeuren en bestellingen van klanten.

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY