OVER ONS

CloseContact is je partner voor data-gedreven communicatie

Leer je klanten persoonlijk kennen …

Om succesvol te zijn in datagedreven communicatie heb je een goed werkend dialoogmarketing ecosysteem nodig. Met onze unieke aanpak creëren we langdurige en winstgevende klantrelaties op basis van datagedreven communicatie.

De vier elementen in het ecosysteem: data, technologie, content en organisatie, vormen de basis voor succesvolle dialoogmarketing. Goed ingerichte campagnes begeleiden je prospects en klanten op hun reis naar klanttevredenheid, conversie en loyaliteit.

over ons about us

Wij werken voor meer dan 35 internationale topmerken waaronder KLM, Heineken, Menzis, Keesing, citizenM, Rituals, Sonova, Blokker, Luminus en Renewi.

CloseContact is Salesforce partner sinds 2015 en Salesforce Specialist Navigator op het gebied van de Marketing Cloud met acht Salesforce Marketing Cloud Specializations. Wij zijn één van de toonaangevende Salesforce Marketing Cloud Consulting Partners. Nieuws over nieuwe releases en de meer technische aspecten van de Marketing Cloud publiceren we op ons blog Marketing Cloud Today.

CloseContact is strategisch partner van Thunderhead. Met ONE Engagement Hub (als Interaction Studio geïntegreerd in de Salesforce Marketing Cloud) leer je je klanten beter begrijpen, zodat je ze optimaal van dienst kan zijn gedurende de hele Customer Journey. Onze gecertificeerde ONE Engagement en Interaction Studio consultants helpen je daar graag bij.