OVER ONS

Leer je klanten persoonlijk kennen

Onze marketing consultants, solution architects, technical en data architects, technical producers, projectmanagers en content managers staan klaar om je datagedreven digitale marketing optimaal te bedenken, in te richten, te automatiseren, beheren en optimaliseren.

Om succesvol te zijn in datagedreven communicatie heb je een goed werkend  ecosysteem nodig voor je dialoogmarketing. Met onze unieke aanpak creëren wij langdurige en winstgevende klantrelaties op basis van datagedreven communicatie.

Het ecosysteem bestaat uit vier elementen: data, technologie, content en organisatie. Deze elementen vormen de basis voor je succes. Met goed ingerichte campagnes begeleid je prospects en klanten naar conversie, klanttevredenheid en loyaliteit.

over ons about us

Wij werken voor meer dan 35 internationale topmerken en begeleiden onze klanten van discovery naar implementatie, met desgewenst full service support.. 

CloseContact is sinds 1 maart 2024 onderdeel van Deloitte Digital. Wij zijn een van de belangrijke Salesforce Marketing Cloud gebruiks- en implementatiepartners. Wij werken voor toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren. CloseContact realiseert succesvolle een-op-een communicatie voor klanten, ontwikkelt customer engagement strategieën, voert marketing campagnes uit op het SFMC platform en zet data science in voor marketingdoelen.

Ons team heeft meer dan 80 individuele Accredited Professional en Trailhead certificeringen behaald voor Consultant, Technical Consultant, Admin, Developer, Designer, Marketing Cloud Specialist en Associate. Inclusief, maar niet beperkt tot, accreditaties voor: Salesforce Data Cloud, Marketing Cloud Intelligence (voorheen Datorama) en Marketing Cloud Personalization (voorheen Interaction Studio). De Salesforce Navigator badges geven het niveau van onze expertise weer. 

Wij publiceren ook regelmatig over nieuwe Salesforce releases en de meer technische aspecten van Salesforce Marketing Cloud op ons blog Marketing Cloud Today.

CloseContact is als enige in Nederland gecertificeerd voor IQVIA’s OCE Marketing. Dit partnerschap stelt ons in staat om onze klanten in de life sciences branche optimaal van dienst te zijn bij het implementeren en ondersteunen van dit, op Salesforce technologie gebouwde, platform.

CloseContact is strategisch partner van OrderCentral. Het state-of-the-art B2B e-commerce platform voor makers, groothandel, zakelijke dienstverleners, partner organisaties en dealerships. Combineert marketing, sales en service in jouw B2B webshop of klantportaal en geeft je overal een 360º klantbeeld. 

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY