OVER ONS

Leer je klanten persoonlijk kennen

Onze marketing consultants, solution architects, technical en data architects, technical producers, projectmanagers en content managers staan klaar om je datagedreven digitale marketing optimaal te bedenken, in te richten, te automatiseren, beheren en optimaliseren.

Om succesvol te zijn in datagedreven communicatie heb je een goed werkend  ecosysteem nodig voor je dialoogmarketing. Met onze unieke aanpak creëren wij langdurige en winstgevende klantrelaties op basis van datagedreven communicatie.

Het ecosysteem bestaat uit vier elementen: data, technologie, content en organisatie. Deze elementen vormen de basis voor je succes. Met goed ingerichte campagnes begeleid je prospects en klanten naar conversie, klanttevredenheid en loyaliteit.

Wij werken voor meer dan 35 internationale topmerken waaronder KLM, HEINEKEN, Peaks, Naturalis, VSO, Keesing, Just Eat Takeaway.com, Rituals, Sonova, Blokker, Luminus en Renewi. 

over ons about us

CloseContact is strategisch partner van OrderCentral. Het state-of-the-art B2B e-commerce platform voor makers, groothandel, zakelijke dienstverleners, partner organisaties en dealerships. Combineert marketing, sales en service in jouw B2B webshop of klantportaal en geeft je overal een 360º klantbeeld. 

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY