OVER ONS

OVER ONS

Leer je klanten persoonlijk kennen

Onze marketing consultants, solution architects, technical- en data architects, technical producers, projectmanagers en content managers staan klaar om je datagedreven digitale marketing optimaal te bedenken, in te richten, te automatiseren, beheren en optimaliseren.

Om succesvol te zijn in datagedreven communicatie heb je een goed werkend  ecosysteem nodig voor je dialoogmarketing. Met onze unieke aanpak creëren wij langdurige en winstgevende klantrelaties op basis van datagedreven communicatie.

Het ecosysteem bestaat uit vier elementen: data, technologie, content en organisatie. Deze elementen vormen de basis voor je succes. Met goed ingerichte campagnes begeleid je prospects en klanten naar conversie, klanttevredenheid en loyaliteit.

Wij werken voor meer dan 35 internationale topmerken waaronder KLM, Heineken, Peaks, Naturalis, VSO, Keesing, Just Eat Takeaway.com, Rituals, Sonova, Blokker, Luminus en Renewi. Met onze partner VANEIGENS zijn we in staat om complexe cross-cloud projecten uit te voeren.

over ons about us

CloseContact is sinds 2015 Salesforce partner en een van de toonaangevende Salesforce Marketing Cloud Consulting Partners. Wij zijn Salesforce Specialist Navigator met Level II Marketing Cloud Specializations in Core Messaging/Journeys en Advanced Cross Channel en Level I Specializations in Pardot, Business Units, Service Cloud en de Industry Expertise Specialty & Luxury.  Wij zijn ook geaccrediteerd voor Salesforce CDP, Datorama en Interaction Studio.

Informatie over periodieke releases, en de meer technische aspecten van de Marketing Cloud publiceren we op ons blog Marketing Cloud Today.

CloseContact is als enige in Nederland gecertificeerd voor IQVIA’s OCE Marketing. Dit partnerschap stelt ons in staat om onze klanten in de life sciences branche optimaal van dienst te zijn bij het implementeren en ondersteunen van dit, op Salesforce technologie gebouwde, platform.
Met Cloud Partners haal je de gecombineerde ervaring en expertise van CloseContact en VANEIGENS in huis. Wij zijn je one-stop-shop voor implementatie en optimalisatie van Salesforce Sales/Service Cloud met Marketing Cloud en/of Pardot.

CloseContact is strategisch partner van Thunderhead. Met ONE Engagement Hub leer je je klanten beter begrijpen, zodat je ze optimaal van dienst kan zijn gedurende de hele Customer Journey. Onze gecertificeerde ONE Engagement en Interaction Studio consultants helpen je daar graag bij.