OVER ONS

OVER ONS

Leer je klanten persoonlijk kennen

Onze marketing consultants, solution architects, technical en data architects, technical producers, projectmanagers en content managers staan klaar om je datagedreven digitale marketing optimaal te bedenken, in te richten, te automatiseren, beheren en optimaliseren.

Om succesvol te zijn in datagedreven communicatie heb je een goed werkend  ecosysteem nodig voor je dialoogmarketing. Met onze unieke aanpak creëren wij langdurige en winstgevende klantrelaties op basis van datagedreven communicatie.

Het ecosysteem bestaat uit vier elementen: data, technologie, content en organisatie. Deze elementen vormen de basis voor je succes. Met goed ingerichte campagnes begeleid je prospects en klanten naar conversie, klanttevredenheid en loyaliteit.

Wij werken voor meer dan 35 internationale topmerken waaronder KLM, Heineken, Peaks, Naturalis, VSO, Keesing, Just Eat Takeaway.com, Rituals, Sonova, Blokker, Luminus en Renewi. 

over ons about us

CloseContact is sinds 2015 Salesforce partner en een van de toonaangevende Salesforce Marketing Cloud Consulting Partners

Ons team behaalde al meer dan 60 Accredited Professional en Trailhead certificeringen. Binnen het Salesforce Navigator Program hebben we meerdere Marketing Cloud Specializations. Wij zijn ook gecertificeerd/geaccrediteerd voor Salesforce Data Cloud, Marketing Cloud Intelligence (voorheen Datorama) en Marketing Cloud Personalization (voorheen Interaction Studio).

Informatie over platformreleases en deep-dives in de Marketing Cloud publiceren we op ons blog Marketing Cloud Today.

CloseContact is als enige in Nederland gecertificeerd voor IQVIA’s OCE Marketing. Dit partnerschap stelt ons in staat om onze klanten in de life sciences branche optimaal van dienst te zijn bij het implementeren en ondersteunen van dit, op Salesforce technologie gebouwde, platform.

CloseContact is strategisch partner van OrderCentral. Het state-of-the-art B2B e-commerce platform voor makers, groothandel, zakelijke dienstverleners, partner organisaties en dealerships. Combineert marketing, sales en service in jouw B2B webshop of klantportaal en geeft je overal een 360º klantbeeld. 

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY