PARDOT

Wat is Pardot?

Pardot is een Salesforce applicatie die specifiek is ontworpen voor B2B marketing automation. Met Pardot krijgen marketing- en salesafdelingen de beschikking over een reeks krachtige tools om data te gebruiken voor automatische marketing, om meer en betere leads te genereren en om de ROI van hun campagnes te berekenen.

Ontdek waar je prospects en leads zich bevinden en wat ze bezighoudt. Met deze kennis kun je vervolgens journeys en campagnes ontwikkelen om ze de juiste boodschap op het juiste moment te bezorgen. Automatische leadscoring zorgt ervoor dat je salesafdeling alleen de meest waardevolle en hotste leads aangeboden krijgt die klaar zijn voor de deal. Met Pardot Reports kun je al je marketingactiviteiten analyseren en je ROI uitrekenen.

Bekijk onze case over Webfleet Solutions om te zien hoe wij Pardot voor onze klanten laten werken. 

Automation

Versnel en optimaliseer het traject van prospect via lead naar klant. Stuur e-mails en andere berichten automatisch op basis van triggers als tijd, interactie of aangepaste parameters. Pardot kent automatisch een waarde toe aan je leads en maakt het makkleijk om je campagnes te personaliseren met dynamische content.

Campagnetools

In Pardot vind je alle tools om zelf formulieren, landingspagina’s, e-mails en social media posts te maken. Gebruik data om je communicatie persoonlijker te maken, op maat gemaakte aanbiedingen te doen en naadloos je leadnurturing aan te passen aan nieuwe informatie.

Rapportage

Integreer SEM en SEO om je ROI te bepalen. Controleer de kwaliteit van je funnel en zie meteen waar je pipelijn hapert en hoe je de boel weer op gang krijgt. Je kunt individuele deals herleiden naar specifieke marketing activiteiten en het succes van je campagnes per kanaal bekijken.

Ingebouwde AI

De ingebouwde Artificial Intelligence van Einstein helpt je bij al deze taken, door data uit diverse bronnen te combineren. Einstein kan je bijvoorbeeld adviseren over next best actions en je campagnes analyseren om uit te vinden wat het beste scoort.

Meer weten over de mogelijkheden van Pardot? Neem contact met ons op, we geven je graag vrijblijvend meer informatie of een gratis demo.

Meer B2C gericht met veel doelgroepinteracties, een hoog volume aan data, een hoge mate van complexiteit en diverse kanalen? Dan is de Salesforce Marketing Cloud interessant voor je.