Sazas, uw Verzuimspecialist

CloseContact adviseert en ondersteunt verzuimspecialist Sazas bij het beheer, de optimalisatie en de uitbreiding van applicaties op hun Salesforce Sales- en Service platform.

KLANT:
Sazas is verzuimspecialist voor het MKB, neemt zorg uit handen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid en streeft naar vitale mensen in gezonde bedrijven. Sazas biedt als verzekeraar en kennispartner verzuimdiensten, begeleidt verzuimtrajecten en pakt verzuim preventief aan.

DOEL:
Sazas werkt al sinds 2007 met het Salesforce platform, maar zocht een partner die kan adviseren en assisteren bij de implementatie van Account Engagement en B2B analytics. Ook zochten zij ondersteuning bij het optimaliseren van lopende bedrijfsprocessen in Sales en Service Cloud.

WERKZAAMHEDEN:
CloseContact adviseert Sazas bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. We assisteren bij het beheer van het Salesforce platform, databeheer en inrichten van automatiseringen. Met Salesforce Account Engagement optimaliseren en automatiseren we de B2B marketing voor Sazas verder.

Sazas, uw Verzuimspecialist

online: Sazas.nl

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY