RENEWI

CloseContact heeft met Renewi Salesforce Marketing Cloud ingericht voor twee aparte Business Units. Wij bouwen templates en custom contentblokken voor Journeys en campagnes. Ook bieden we ondersteuning bij optimalisatie, het klantportaal en nieuwe journeys. 

KLANT:
Renewi is een toonaangevend waste-to-productbedrijf met 6500 medewerkers en 165 vestigingen in Europa. Renewi draagt bij aan een circulaire wereld, waarin afval niet meer bestaat. Door innovatie en met de nieuwste technologie, zetten ze alle soorten afval om in bruikbare materialen. Zo maken ze bijvoorbeeld brandstof van organisch afval en Playmobil van koelkasten. Dit resulteert in minder afval, slimmer gebruik van grondstoffen en vermindering van CO2-uitstoot.

DOEL:
Renewi beschikte al over Salesforce Marketing Cloud, maar zocht een partner om deze te optimaliseren en twee Business Units zo in te richten dat marketers over alle benodigde kennis en assets beschikken om er makkelijk zelfstandig in te werken. Ook was er behoefte aan een technische partner voor doorlopende ondersteuning bij campagnes en processen, en bij de uitbreiding van de geautomatiseerde service- en marketingactiviteiten.

WERKZAAMHEDEN:
CloseContact heeft voor Renewi Salesforce Marketing Cloud geïmplementeerd voor twee aparte Business Units: Nederland en België (tweetalig NL en FR). We hebben e-mail templates gebouwd en journeys ingericht. In 2022 hebben we bestaande contentblokken geoptimaliseerd naar custom content blocks. Als technische partner optimaliseren en creeëren we Journeys. Voor de self-service MyRenewi portal verzorgen we e-mailnotificaties en bieden we technische ondersteuning.

KLANT: Renewi

online: renewi.com

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY