RENEWI

CloseContact heeft voor Renewi Salesforce Marketing Cloud ingericht voor twee Business Units. Wij bouwen templates en custom contentblokken voor journeys en campagnes. Ook bieden wij continue technische ondersteuning bij nieuwe journeys en optimalisatie

KLANT:
Renewi is een toonaangevend waste-to-productbedrijf met 6.500 medewerkers en 165 locaties in Europa. Renewi draagt bij aan een circulaire wereld, waarin afval niet meer bestaat. Door innovatie en gebruik van de nieuwste technologie, zetten ze alle soorten afval om tot bruikbare materialen. Ze maken brandstof van organisch afval en Playmobil van koelkasten. Het resultaat is minder afval, slimmer gebruik van grondstoffen en vermindering van CO2-uitstoot. 

DOEL:
Renewi beschikte al over Salesforce Marketing Cloud, maar zocht een partner om deze te optimaliseren en twee Business Units zo in te richten dat marketers over alle kennis en assets beschikken om er makkelijk zelfstandig in te kunnen werken. Ook was er behoefte aan een technische partner voor doorlopende ondersteuning bij campagnes en processen, en voor de uitbreiding van de geautomatiseerde service- en marketingactiviteiten.

WERKZAAMHEDEN:
CloseContact heeft voor Renewi Salesforce Marketing Cloud geïmplementeerd voor twee aparte Business Units, Nederland en België (tweetalig NL en FR). We hebben e-mail templates gebouwd en journeys ingericht. Recent hebben we de bestaande contentblokken geoptimaliseerd naar custom content blocks. We creëren e-mail notificaties voor de MyRenewi portal en als technische partner blijven we doorlopend journeys creëren en optimaliseren.

KLANT: Renewi

online: renewi.com