Het Salesforce Partner Navigator Program

WIJ ZIJN SALESFORCE SPECIALIST NAVIGATOR MARKETING CLOUD

Salesforce Specialist Navigator Level I en II

CloseContact is sinds 2015 partner van Salesforce en inmiddels hebben we de status bereikt van Navigator Specialist II in Core Messaging/Journeys en Advanced Cross Channel. We zijn ook Level I Specialist voor Pardot, Business Units, Service Cloud, Account Based Marketing en de Industry Expertise Specialty and Luxury. Het Salesforce Navigator Program voor Salesforce Consulting Partners is een manier om specifieke expertises, kennis en succes onder de aandacht te brengen. 

Bekijk onze listing op de Salesforce App Exchange voor informatie over de Salesforce certifications die zijn behaald door onze medewerkers en reviews van projecten door onze klanten. 

Met onze unieke combinatie van Salesforce specialisaties helpen wij je bij het optimaal inrichten van je data, het opzetten van een effectieve marketingstrategie en het managen van alle mogelijke campagnes. Samen met onze strategische partner VANEIGENS (als Cloudpartners), zijn we nog beter in staat om een totaal cross-cloud pakket aan te bieden.

Lees meer over onze succesvolle projecten voor internationale klanten in onze cases.

Haal alles uit de Marketing Cloud!

Wij investeren veel tijd en energie in opleiding, en niet alleen voor onze eigen medewerkers. CloseContact verzorgt ook op maat gemaakte trainingen en demo’s voor klanten. Als je werkt met de Salesforce Marketing Cloud, kunnen wij ervoor zorgen dat je er alles uit haalt wat erin zit.

Ben je geïnteresseerd in de meer technische aspecten van de Salesforce Marketing Cloud, kijk dan eens op marketingcloud.today. In de artikelen op dit blog gaan we dieper in op de praktijk van de implementatie van de Marketing Cloud en publiceren we updates over nieuwe releases.

Je kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor een training, met specifieke vragen over de Salesforce Marketing Cloud en voor informatie over de cross-cloud oplossingen die wij aanbieden. Wij vertellen je er graag meer over.

 
VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY