Het Salesforce Partner Navigator Program

WIJ ZIJN SALESFORCE SPECIALIST NAVIGATOR MARKETING CLOUD

Salesforce Specialist Navigator Level I en II

CloseContact is sinds 2015 partner van Salesforce. Het Salesforce Navigator Program voor Salesforce Consulting Partners is een manier om specifieke expertises, kennis en succes onder de aandacht te brengen. 

Wij zijn Salesforce Specialist Navigator met diverse Level I en Level II specializations. Ons team heeft meer dan 80 certificeringen en accreditaties behaald als Consultant, Technical Consultant, Admin, Developer, Designer, Marketing Specialist en Associate.

Wij zijn onder andere geaccrediteerd/gecertificeerd voor Salesforce Data Cloud, Marketing Cloud Intelligence (voorheen Datorama) en Marketing Cloud Personalization (voorheen Interaction Studio).

Bekijk onze listing op de Salesforce App Exchange voor informatie over onze expertise en reviews van projecten door onze klanten. 

Met onze unieke combinatie van Salesforce specialisaties helpen wij je bij het optimaal inrichten van je data, het opzetten van een effectieve marketingstrategie en het opzetten en managen van alle mogelijke campagnes. 

Lees meer over onze succesvolle projecten voor grote internationale merken en organisaties in onze cases.

Wij helpen je meer uit je Salesforce platform te halen 

Wij investeren veel tijd en energie in opleidingen en trainingen, en niet alleen voor onze eigen medewerkers. CloseContact verzorgt ook op maat gemaakte trainingen en demo’s voor klanten. Als je werkt met Salesforce Marketing Cloud, kunnen wij ervoor zorgen dat je er alles uithaalt wat erin zit.

Ben je geïnteresseerd in de meer technische aspecten van de Salesforce Marketing Cloud, kijk dan eens op marketingcloud.today. In de artikelen op dit blog gaan we dieper in op de praktijk van de implementatie van Salesforce oplossingen en publiceren we updates over nieuwe releases.

Je kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor een training, met specifieke vragen over Salesforce Marketing Cloud en voor informatie over  cross-cloud oplossingen. Wij vertellen je er graag meer over.

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY