Wij zijn Salesforce Navigator Specialist II Marketing Cloud

WIJ ZIJN SALESFORCE SPECIALIST NAVIGATOR MARKETING CLOUD

Wat is het Salesforce Partner Navigator Program?

CloseContact is sinds 2015 partner van Salesforce en inmiddels hebben we de status bereikt van Navigator Specialist II op het gebied van de Marketing Cloud. De status van een Salesforce Consulting Partner binnen het Partner Navigator Program toont onder andere waarin een Consulting Partner is gespecialiseerd en hoeveel gecertificeerde medewerkers er werken. Partners worden ook beoordeeld op basis van klantreviews en bewezen expertise.

Salesforce Navigator II specialist badges

Met onze unieke combinatie van Salesforce specialisaties helpen wij onze klanten bij het optimaal inrichten van hun data, het opzetten van een effectieve marketingstrategie en het managen van alle mogelijke campagnes. Samen met onze strategische partners VANEIGENS en Yourzine, zijn we nog beter in staat om een totaal cross-cloud pakket aan te bieden.

Bekijk onze listing bij Salesforce voor een overzicht van onze expertise en klantreviews. In de cases op deze site lees je meer over onze succesvolle projecten voor internationale klanten.

Haal alles uit de Marketing Cloud!

Wij investeren veel tijd en energie in opleiding, en niet alleen voor onze eigen medewerkers. CloseContact verzorgt ook op maat gemaakte trainingen voor klanten. Als je werkt met de Salesforce Marketing Cloud, kunnen wij ervoor zorgen dat je er alles uit haalt wat erin zit.

Ben je geïnteresseerd in de meer technische aspecten van de Salesforce Marketing Cloud, kijk dan eens op Marketingcloud.today. In de artikelen op dit blog gaan we dieper in op de praktijk van de implementatie van de Marketing Cloud en publiceren we updates over nieuwe releases.

Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor een training, met specifieke vragen over de Salesforce Marketing Cloud en voor informatie over de cross-cloud oplossingen die wij samen met onze partners aanbieden. Wij vertellen je er graag meer over.