Techgrounds IT-opleidingen

CloseContact and Techgrounds

Laagdrempelig en met een unieke benadering

De IT-sector kampt met een krapte op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd zijn vrouwen in het bijzonder en mensen van diverse culturele achtergronden en leeftijden in het algemeen ondervertegenwoordigd in de sector. Techgrounds is een opleidingsinstituut dat een baan in de IT voor iedereen bereikbaar wil maken. Techgrounds zoekt naar IT-talent op plaatsen waar anderen niet zoeken en matcht werkgevers met werkzoekenden via een unieke filosofie en methode. Zij bieden hun opleidingen laagdrempelig aan, met baangarantie bij een succesvolle afronding. De opleidingen worden gefinancierd door de partners en sponsors van Techgrounds, daardoor zijn ze in principe gratis voor de deelnemers.

Techgrounds onderscheidt verschillende IT-domeinen, bijvoorbeeld digitale marketing, software development, cyber security, data intelligence, DevOps en cloud technology. Per domein kun je ontdekken welke banen daaronder vallen en of ze interessant voor je zijn. Als de IT geheel nieuw voor je is, kun je er met de Techgrounds Guide achter komen welk domein en welke baan het beste bij je past. Daarna kun je je verder oriënteren via het Pathways programma, om uiteindelijk uit te komen bij de voor jou meest geschikte opleiding en baan.

CloseContact en Techgrounds

Voor CloseContact is de samenwerking met Techgrounds waardevol vanwege de opleiding tot Salesforce CRM specialist die zij bieden. Als je deze basisopleiding hebt afgerond, kun je je verder specialiseren naar Salesforce Consultant of Developer. Wij hebben inmiddels al collega’s via Techgrounds kunnen verwelkomen. Bij CloseContact groeien zij verder, door tijdens hun werk praktijkkennis te vergaren, vervolgopleidingen te doen en Salesforce certificeringen te behalen. CloseContact hecht veel waarde aan voortdurende opleiding en biedt werknemers gelegenheid om hun kennis aan te vullen middels zelfstudie en certificering.

In onderstaande video kun je zien hoe onze collega’s via Techgrounds als ambassadeur voor de opleiding tot Salesforce specialist optreden. 

IS WERKEN IN DE IT IETS VOOR JOU?

Overweeg je ook een carriereswitch? Kijk dan eens op de website van Techgrounds om uit te vinden welk van hun trajecten iets voor je is.

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY