CloseContact presenteert: Tech Blogs

Een serie artikelen waarin we dieper ingaan op de Salesforce Marketing Cloud.

Ook als je al met Salesforce Marketing Cloud werkt, weet je misschien nog niet alles over functionaliteiten die je tot je beschikking hebt. Daarom hebben we ons Engelstalige kanaal Marketingcloud.today, waar we dieper ingaan op de technische aspecten van de Salesforce Marketing Cloud, en updates plaatsen over nieuwe releases. 

Een overzicht van de meest recente artikelen:

De Salesforce January 2021 release

Een overzicht van een aantal interessante nieuwigheden in de release die tussen 30 januari en 6 februari wordt uitgerold. Lees hier verder.

Segmentatie gebaseerd op e-mail data volgens het RFM model

We leggen uit hoe je een Recency, Frequency en Monetary Value model geschikt maakt voor toepassing op e-mail data. Lees hier verder. 

Einstein recommendations deel 2: Scenario’s

We schetsen een aantal scenario’s waarin Einstein recommendations gebruikt worden en leggen stap voor stap uit wat ze doen en hoe je ze inricht. Lees hier verder.

Einstein recommendations deel 1: Artificial Intelligence in de Salesforce Marketing Cloud


Achter het menu item Einstein zit de ingebouwde AI functionaliteit die je helpt om het beste product, de beste aanbieding of meest relevante content aan te bieden aan je klanten en de bezoekers van je website. Op basis van gedrag (klikken, bekeken pagina’s en aankopen) komt Salesforce Einstein met aanbevelingen voor je individuele klant. In real time!

In dit artikel gaan we dieper in op de technische setup van dit onderdeel van de Marketing Cloud en leggen we stap voor stap uit wat er nodig is om het optimaal in te kunnen zetten.

Je leest het hele artikel hier op marketingcloud.today.

Marketing Cloud Connect

Marketing Cloud Connect verbindt Marketing Cloud met de Salesforce Sales, Service and Community clouds. Zo heb je ook in de andere clouds de tools van Marketing Cloud tot je beschikking en kunnen verschillende afdelingen binnen een organisatie content delen.

Lees verder op marketingcloud.today.

 
VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY