Salesforce Accredited Professional

Garantie voor expertise

Door de toenemende vraag naar gekwalificeerde Salesforce consultants, architecten en ontwikkelaars, is er behoefte aan een trainingen en examens van hoog niveau. In 2020 lanceerde Salesforce daarvoor het Partner Learning Camp (PLC). Het Accredited Professional Program is daaruit voortgekomen in 2021. Een Salesforce partner met Accredited Professional certificeringen beschikt gegarandeerd over diepgaande kennis van specifieke onderdelen van het Salesforce platform.

Trailhead of Accredited Professional, wat is het verschil?

Iedereen die iets wil leren over het Salesforce platform kan gratis deelnemen aan het Trailhead programma. Als je een carrière overweegt in het Salesforce ecosysteem, kun je via Trailhead kennismaken met het platform, en studeren voor algemene Salesforce certificeringen, zoals Salesforce Administrator, Marketing Cloud Email Specialist, Consultant of Developer.

Het Accredited Professional programma is exclusief voor Salesforce partners en gaat een stap verder. Via het Partner Learning Camp kunnen partners en hun medewerkers zich verder specialiseren in specifieke en nieuwe onderdelen van het platform. Sinds de start van het programma in 2021 zijn wereldwijd inmiddels meer dan 10.000 Accredited Professional certificeringen uitgereikt.

Bij CloseContact (Salesforce Partner sinds 2015) werken we voortdurend aan het vergroten en updaten van onze expertise. Ons team heeft inmiddels een klein dozijn Accredited Professional certificeringen op zak, voor onder andere Salesforce Data Cloud, Marketing Cloud Personalization, Marketing Cloud Advanced Cross Channel en Marketing Cloud Intelligence.

Op zoek naar een partner bij implementatie en support?

Accredited Professional-certificeringen tellen mee voor onze Salesforce Navigator status. Onze certificeringen garanderen dat onze kennis up-to-date is met de nieuwste Salesforce releases en producten. Het aantal en het soort Salesforce certificeringen, samen met onze Navigatorstatus, helpen onze klanten om te bepalen of wij de beste partner zijn voor implementatie en support.

Wil je meer weten over onze expertise en ervaring? Bekijk dan eens onze cases. Heb je vragen over ondersteuning bij de implementatie, optimalisatie en support van Salesforce Marketing Cloud, Sales en Service Cloud of cross-cloud oplossingen, of wil je een demo van de mogelijkheden van het Salesforce platform, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY