Peaks

CloseContact heeft voor Peaks de Salesforce Marketing Cloud ingericht en de koppeling gemaakt met Service Cloud en een externe database. Ook hebben we templates en contentblokken gecreëerd en trainingen gegeven. 

KLANT:
Beleggen met je wisselgeld. Via de Peaks app kun je betalingen afronden naar de eerstvolgende euro en deze kleine bedragen automatisch laten beleggen. Hierbij kun je kiezen uit vier verschillende risicoprofielen voor je portfolio, van mild tot heet. Peaks wil beleggen zo eenvoudig en transparant mogelijk aanbieden en geeft duidelijke inzichten in kosten en resultaten van je beleggingen.

DOEL:
Koppeling van Salesforce Marketing Cloud met Service Cloud via Marketing Cloud Connect en data-integratie. Automatisering van het updaten van de database. Inrichten van diverse Customer Journeys. Mogelijk maken dat de marketeers van Peaks zelfstandig kunnen werken aan campagnes in Salesforce Marketing Cloud.

WERKZAAMHEDEN:
Configuratie en implementatie van Salesforce Marketing Cloud, inclusief data-integratie met Salesforce Service Cloud en een externe database. Cloudpages opgezet die bij uitschrijving direct de Peaks database bijwerken d.m.v. een API. Voor de e-mailcampagnes zijn templates en contentblokken gemaakt. Medewerkers van Peaks hebben onze trainingen in Salesforce Marketing Cloud gevolgd, zodat zij zelf campagnes en journeys kunnen opzetten.

CLIENT: Peaks

online: Peaks.com