VSO

CloseContact heeft VSO Nederland geholpen met het inrichten van haar data, content en Cloudpages in Salesforce Marketing Cloud.

KLANT:
VSO werkt aan een wereld zonder armoede. Daarvoor brengen zij mensen samen om ervaring en vakmanschap te delen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en bestaanszekerheid. Zij geloven dat mensen de wereld kunnen veranderen, door over de eigen grenzen heen te kijken. Hierbij is kennis hun krachtigste instrument. Via VSO Nederland werken gemiddeld 100 vakexperts in ruim twintig landen in Afrika en Azië.

DOEL:
Een Salesforce Marketing Cloud omgeving zo inrichten dat VSO Nederland en zijn marketeers hier zelfstandig in kunnen werken op het gebied van content, data en Cloudpages (donatie- plus betalingspagina’s). Daarnaast hebben we een onboarding journey opgezet die gericht is op het informeren van trouwe donateurs over de werkzaamheden van VSO Nederland, om deze donateurs aan zich te binden en ze te behouden.

WERKZAAMHEDEN:
Er is een geheel nieuwe Master Data Layer ontwikkeld (gekoppeld aan Sales Cloud), waarop marketeers zelf hun filters kunnen bouwen voor eigen doelgroepen en campagnes. We hebben standaard assets gecreëerd, zoals e-mail templates in Content Builder, Cloudpages in Web Studio en Journeys in Automation Studio en Journey Builder. CloseContact traint VSO-medewerkers ook in het gebruik van Salesforce Marketing Cloud en levert doorlopend support.

KLANT: VSO

online: VSO.NL

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY