N A T U R A L I S

CloseContact en VANEIGENS (als Cloudpartners) hebben voor Naturalis een Salesforce Sales en Marketing Cloud omgeving ingericht voor optimale relevantie bij elk contact met de klant.

KLANT:
Fascinatie voor de schoonheid en diversiteit van de natuur is het fundament van Naturalis. Biodiversiteit is van levensbelang voor het voortbestaan van de natuur en daarmee essentieel voor onze toekomst. Naturalis Biodiversity Center brengt met haar collectie, kennis en data het leven op aarde in kaart. In museum Naturalis in Leiden, maar ook daarbuiten, laten ze jong en oud ervaren hoe bijzonder biodiversiteit is en maken ze iedereen enthousiast voor de natuur.

DOEL:
Naturalis wil haar klanten en doelgroepen beter leren kennen om gerichter en relevanter met hen te communiceren en de relatie te verbeteren en te bestendigen. Hiervoor moest de gewenste architectuur ingericht worden in Salesforce om klantgegevens en -communicatie op één plek te bewaren en coördineren (corporate website, ticketingsysteem en reserveringssysteem voor scholen en zakelijk bezoek).

WERKZAAMHEDEN:
Datamigratie en koppeling van Sales en Marketing Cloud (werkend als Cloudpartners met VANEIGENS); eenmalig en structureel doneren mogelijk te maken; relevante journeys voor bijvoorbeeld donateurs, scholen, bedrijven en museumbezoekers opzetten; de Salesforce omgeving zo inrichten dat de marketeers zelfstandig kunnen werken op het gebied van content, data en Cloudpages.

KLANT: Naturalis

online: naturalis.nl