NATURALIS

CloseContact heeft voor Naturalis een Salesforce Sales en Marketing Cloud omgeving ingericht en zorgt met doorlopende support bij het opzetten van journeys voor optimale relevantie bij elk contact met bezoekers en donateurs.

KLANT:
Fascinatie voor de schoonheid en diversiteit van de natuur is het fundament van Naturalis. Biodiversiteit is van levensbelang voor het voortbestaan van de natuur en daarmee essentieel voor onze toekomst. Naturalis Biodiversity Center brengt met haar collectie, kennis en data het leven op aarde in kaart. In museum Naturalis in Leiden, maar ook daarbuiten, laten ze jong en oud ervaren hoe bijzonder biodiversiteit is en voeden ze het enthousiasme voor de natuur.

DOEL:
Naturalis wil haar klanten en doelgroepen beter leren kennen om gerichter en relevanter met hen te communiceren en de relatie te verbeteren en te bestendigen. Hiervoor moest de gewenste architectuur ingericht worden in Salesforce om klantgegevens en -communicatie op één plek te bewaren en coördineren (corporate website, ticketingsysteem en reserveringssysteem voor scholen en zakelijk bezoek).

WERKZAAMHEDEN:
Datamigratie en koppeling van Sales en Marketing Cloud; de Salesforce omgeving zo inrichten dat de marketeers zelfstandig kunnen werken op het gebied van content, data en Cloudpages; eenmalig en structureel doneren mogelijk te maken; doorlopende ondersteuning bij het opzetten van relevante journeys voor verschillende doelgroepen, bijvoorbeeld donateurs, scholen, bedrijven en museumbezoekers. 

KLANT: Naturalis

online: naturalis.nl

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY