Salesforce Partner Awards 2021/2022

Salesforce Partner Awards

CloseContact genomineerd voor Marketing Cloud

Op 17 maart 2022 werden de Salesforce Partner Awards voor het eerst uitgereikt in Nederland, tijdens een feestelijk diner in Parc Broekhuizen te Leersum. Salesforce wil met deze awards zijn waardering uitdrukken aan partners in het Salesforce ecosysteem binnen Nederland. Zij vormen immers een essentieel onderdeel van het groeiende succes van Salesforce én hun klanten.

Onze voortdurende inspanningen om ons team zo breed mogelijk te certificeren en onze expertise up-to-date te houden en te vergroten, werden beloond met een nominatie in de categorie Best Performing Cloud Awards voor Marketing Cloud. Helaas werd de nominatie niet verzilverd.

Toch zijn we zeer blij met deze erkenning voor ons werk als Salesforce Consulting Partner. We blijven er ook alles aan doen om in de toekomst meer nominaties en awards binnen te halen.

Michiel van Vlimmeren, Country Manager Nederland van Salesforce over het belang van partners: “We streven ernaar om deze groei door te blijven zetten en dat lukt alleen door je samen met gespecialiseerde partijen in specifieke segmenten of sectoren te richten op wat organisaties nodig hebben om dichter bij hun klanten te komen. Ik wil alle winnaars en alle genomineerden heel hartelijk feliciteren met alle geweldige prestaties in het afgelopen jaar.”

Puur Nederlandse, onafhankelijke speler

Met 40+ Salesforce certificeringen en meer dan 50 succesvolle Salesforce Marketing Cloud en cross-cloud implementaties zijn we uniek binnen het Salesforce Partner Program als puur Nederlandse, onafhankelijke speler met grote internationale klanten.

David de Kousemaeker, verantwoordelijk voor alliances en channels bij Salesforce in Nederland over de Nederlandse partners: “Het hoge aantal certificeringen toont hoe volwassen ons ecosysteem in Nederland is. We zijn ontzettend trots op die gezamenlijke aanpak en groei. Het award diner biedt dan ook een mooie gelegenheid de kracht van die samenwerking te erkennen en onze partners in het zonnetje te zetten.

Salesforce Partner Awards winnaars

Onze felicitaties aan alle winnaars van de Salesforce Partner Awards 2021/2022!

Meer weten over onze diensten?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die beschikt over flexibele teams van gecertificeerde experts en veel ervaring heeft met complexe projecten voor je Salesforce Marketing Cloud,  Marketing Cloud Account Engagement (Pardot) of – cross-cloud implementatie? Wil je je bestaande Salesforce setup optimaliseren of uitbreiden, maar weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn? Bekijk hier wie onze klanten zijn en lees enkele uitgelichte cases. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande knop.

VISIT OUR TECH BLOG:
WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY

Deze website plaatst functionele cookies en trackers om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

VISIT OUR TECH BLOG: WWW.MARKETINGCLOUD.TODAY